Werkplaats

Uw fiets is onze nummer één prioriteit, dus u bent altijd welkom in ons Shimano Service Center werkplaats. Wij staan altijd voor u klaar om u vragen te beantwoorden, uw fiets te servicen of u de nieuwste technologieën te laten zien.        We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt fietsen. Onze getrainde fietsenmakers maken gebruik van de laatste Shimano-technologie en originele onderdelen, zowel voor het oplossen van problemen als voor regulier onderhoud.

Daarvoor maken we onderscheid in spoedeisende kwesties en planbaar onderhoud. Heb je pech met de fiets dan wil je in de meeste gevallen je fiets weer zo snel mogelijk terug. Om dit te garanderen hebben wij een deel van onze tijd vrij voor dit soort kwesties. Hoe snel je fiets gereed is hangt af van wie er tegelijk met jou allemaal pech hebben.

Voor fietsen die een beurt mogen hebben, of andersoortig onderhoud vragen, moet je een afspraak maken. Door een afspraak te maken kunnen wij ervoor zorgen dat je fiets niet te lang bij ons staat. Even bellen of  langsfietsen is prima dan kunnen we gelijk je fiets inspecteren op bijzonderheden en daar op plannen indien nodig. Houd er rekening mee om vroegtijdig een afspraak in te plannen als je fietsplannen hebt. De wachttijd kan per moment in het jaar extreem verschillen.  ( Tel 0594641392)

 

Wat wel/niet!!

Tot slot, i.v.m het grote werkaanbod, de toegenomen complexiteit van fietsen en daarmee het onderhoud hebben we een uitdaging om alles voor iedereen naar wens uit te voeren. Hierdoor  hebben we moeten besluiten kritisch te kijken naar het werkaanbod. Merken met veel eigen onderdelen/systemen zoals Stella, Amslod, Babboe en heel veel andere (internet) merken kunnen we niet repareren zoals we zouden willen. De materialen zijn te vaak niet of onvoldoende serviceable of verkrijgbaar, ebikes systemen zijn niet uit te lezen of niet door te meten omdat de waardes niet beschikbaar zijn. En al vinden we het probleem we kunnen geen vervangende spullen inkopen. Beter voor iedereen dat we er niet aan gaan beginnen.

 !! Wij leveren reparatie's alleen af tegen contante of pin betaling. Wilt u eerst een factuur per mail ontvangen en    overmaken dan kunt u dat doorgeven.

 

  


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-18.00
Zaterdag:  9.00-15.30
Zondag:  Gesloten
 
Van Dinsdag t/m Vrijdag lunchen wij tussen 12.00 en 13.00 .
Zomersluiting van 6 augustus t/m 24 augustus


Contactgegevens

Facebook