Werkplaats

Winterbeurt voor je fiets of mtb?

De Winter komt er aan, dus het is tijd om je fiets te bedanken voor een seizoen goede dienst of voor te bereiden voor de komende maanden! Tijdens deze winterbeurt wordt uw fiets compleet onder handen genomen.


WINTERBEURT: 

Op het moment dat u de fiets komt brengen wordt in overleg (afhankelijk van uw wensen) bekeken welke onderdelen verder wellicht aan vervanging toe zijn, zodat u van te voren een duidelijk overzicht van deze eventuele kosten heeft.
Mochten we tijdens de winterbeurt nog opmerkelijke zaken tegen komen dan nemen we contact met u op.

 SCHAATSEN SLIJPEN Als je wilt gaan schaatsen moet je er natuurlijk voor zorgen dat je schaatsen goed scherp zijn. Met scherpe schaatsen heb je meer grip. Zonder scherpe schaatsen kun je dus ook niet goed je techniek oefenen.

Ook een ronding is natuurlijk erg belangrijk. Een ronding wil zeggen dat je ijzer niet kaarsrecht is van de onderkant, maar dat er een boog in geslepen hoort te zijn van tussen ongeveer 19 tot 25 meter. Standaard wordt hiervoor 21 meter gebruikt, maar er zijn schaatsers die liever met een andere boog in hun schaatsen rijden. Een ronding heb je nodig om je schaatsen te sturen, zowel op het rechte eind als in de bocht.

 Om een ronding in je schaatsen te maken is een veel groter apparaat nodig. Dit kun je dus niet zelf doen, maar wij hebben de apparatuur en de kennis  hiervoor wel. Slijpen incl. ronding €15,00  ( Hockeyschaatsen kunnen wij niet slijpen, hier is andere apparaten nodig)

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30 - 18:00 uur
Woensdag:  08:30 - 18:00 uur
Donderdag:  08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:  08:30 - 18:00 uur
Zaterdag:  09:30 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Informatie over opening en bestellingen staan hiernaast.


Contactgegevens

Facebook