Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Hiemstra Fietsen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Hiemstra Fietsen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Hiemstra Fietsen worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Hiemstra Fietsen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Hiemstra Fietsen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Hiemstra Fietsen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Hiemstra Fietsen 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-18.00
Zaterdag:  9.00-15.30
Zondag:  Gesloten
 
Van Dinsdag t/m Vrijdag lunchen wij tussen 12.00 en 13.00 .
Zomersluiting van 6 augustus t/m 24 augustus


Contactgegevens

Facebook