Sportmassagepraktijk Bij Hiemstra


Sportmassagepraktijk  Bij Hiemstra


Je bent gezond, actief  en fit  en je zorgt graag zo goed mogelijk voor jezelf. Daar maak je regelmatig tijd en energie voor vrij en dat bevalt je prima.

En toch,  loop je soms rond met een lijf wat niet helemaal wil meewerken of met een blessure? Ben je er wel klaar mee en is het tijd voor verandering?  Een massage is  een aangename toevoeging en een ontspannend moment voor jezelf.

Bij Sportmassage Groningen heb ik de opleiding gevolgd voor Sportmassage , Fysiologie en Anatomie en mijn opleiding afgerond met een VOS  diploma Sportmasseur en verzorger. Hierna heb ik nog een cursus voor medical taping gevolgd.    

Een menselijk lichaam kan veel klachten zelf oplossen maar als masseur kan ik o.a. spieren motiveren om afvalstoffen sneller af te voeren en door de juiste tape methode herstel te bevorderen.

De benaming Sportmassage wekt de indruk dat het werkterrein van een sportmasseur beperkt is tot sportmensen. Niets is echter minder waar. Een sportmasseur mag iedereen masseren, mits deze gezond is. Ook verrichtingen in het dagelijkse leven hebben vaak invloed op ons lichaam. Daarom is (sport) massage ook voor niet sporters erg zinvol.

Wanneer je herstellende bent van een blessure kan het zijn dat je al uitbehandeld bent door een arts of fysiotherapeut. Vaak is het dan nog niet mogelijk om volledig op je oude niveau te gaan sporten of bewegen. In dat geval is het goed om bij een sportmasseur langs te gaan. De masseur kan door middel van anamnese-inspectie en functietesten een goede analyse maken hoe je er op dat moment voor staat. Daarna wordt er gemeenschappelijk een plan van aanpak gemaakt en plannen we samen de vervolgstappen. Dit kan bestaan uit een massage ,aangepast trainingsschema of extra ondersteuning d.m.v medical taping.

Een regelmatig bezoek aan een masseur heeft veel positieve effecten op ons lichaam en geest. Wil jij je fysieke welzijn verbeteren, maak dan een afspraak.

De massages worden verricht bij Sportmassagepraktijk bij Hiemstra

Neem ook een kijkje op mijn webside  sportmassage-bijhiemstra.nl

Kom een keer langs, je kan een afspraak maken via  whats app 06-51699376 of bellen met 0594 641392

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-18.00
Zaterdag:  9.00-15.30
Zondag:  Gesloten
 
Van Dinsdag t/m Vrijdag lunchen wij tussen 12.00 en 13.00 .
Zomersluiting van 6 augustus t/m 24 augustus


Contactgegevens

Facebook