Bike fitting

   

JE OPTIMALE FIETSERVARING.  

Wij doen er alles aan om je bike fit zo soepel en efficient mogelijk te laten verlopen. Door het gebruik van onze meet apparatuur bieden wij een uitgebreid aantal diensten aan om je fiets comfort te vergroten, je prestaties te verbeteren of je kans op blessures tijdens het fietsen te laten verminderen. Op deze manier kunnen fietsers van alle niveaus hun voordeel doen met een bike fit. Door mijn opleiding Sportverzorgingen sportmassage heb ik de benodigde kennis van het menselijk lichaam in het algemeen en het bewegingsapparaat in het bijzonder. Hierdoor kan ik je nog beter adviseren. 

Bikefitting: Laat jouw fietsavontuur beginnen met een juiste afstelling van je fiets!

Een Complete Fit meet uw lichaamslengte, bovenlichaam, been- en armlengte, schouderbreedte en voetmaat op onze 2D Body Analyzer. Op basis van die statistieken, jouw voorkeuren en onze ervaring , bieden we je vervolgens een volledig fietsdiagram van jouw voorgestelde fietsopstelling. Het neemt al het giswerk uit je fietsafstelling en kan worden gebruikt om je positie op een huidige fiets te optimaliseren of de aankoop van een nieuwe te begeleiden en om ervoor te zorgen dat je de juiste maat en afstelling krijgt.

Na een bikefit is het natuurlijk essentieel dat je fiets wordt afgesteld volgens het advies dat uit de bikefit volgt. Onze Bike Adjuster kan dit met laserprecisie omdat zij vertrouwt op precieze XY-coördinaten ten opzichte van de trapas, zodat jouw positie precies kan worden gerepliceerd tussen fietsen, ongeacht de verschillende geometrie die fietsen kunnen hebben.

Afstelling Schoenplaatjes

Een goede fietshouding begint bij de juiste positionering van de voeten op de pedalen en het is daarom  belangrijk dat de schoenplaatjes goed afgesteld zijn zodat de voeten op de meest natuurlijke, efficiënte en comfortabele manier om de pedalen kunnen bewegen.

Bij de aanschaf van nieuwe schoenen of het vervangen van je schoenplaatjes is het daarom van groot belang dat de schoenplaatjes goed afgesteld zijn zodat je voet niet te ver naar voren of naar achteren op het pedaal komt en je voet niet in een onnatuurlijke positie wordt geforceerd tijdens het fietsen.

Zadelmeting

 Onze Saddle Selector meet nauwkeurig uw zitbeenbreedte en combineert dit met uw flexibiliteit en voorkeurshouding om het meest geschikte zadel te adviseren. Door het juiste zadel voor u te gebruiken, verkleint u de kans op zadelpijn, pijn of blessures, terwijl u ook efficiënter kunt trappen.

Bij aankoop van een nieuwe fiets  is de Premium Bikefitting meting en afstelling fiets (waarde € 79,00) gratis.

 Maak een afspraak voor een bike fitting via de mail of telefoon. Tijdens de eerste afspraak neem je je fiets mee en gaan wij een anamnese en functieonderzoek doen en de bike fitting doen. Hierna ga ik een een rapport maken/ uitdraaien en de fiets nameten en afstellen. Als je de fiets komt ophalen bespreken wij wat er is aangepast en kijken of de fiets goed "zit". Binnen 3 maanden mag je altijd terugkomen voor een eventuele aanpassing.

Bike fitting Basic Premium Bike fitting
€55,00 € 79,00
 Intakegesprek Intakegesprek
 Statische Bikefitting Statische Bikefitting 
 Verwerken Meetgegevens  Verwerken Meetgegevens  
 Rapportage   Rapportage
   Afstellen fiets
   Afstelling schoenplaatjes

Maak gelijk een afspraak 0594641392 of via info@hiemstrafietsen.nl    Meer informatie https://www.bikefitting.com


 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-18.00
Zaterdag:  9.00-15.30
Zondag:  Gesloten
 
Van Dinsdag t/m Vrijdag lunchen wij tussen 12.00 en 13.00 .
Zomersluiting van 6 augustus t/m 24 augustus


Contactgegevens

Facebook