Bike fitting

                                                                                                                   Bikefitting: Laat jouw fietsavontuur beginnen met een juiste afstelling van je fiets!

Een Complete Fit meet uw lichaamslengte, bovenlichaam, been- en armlengte, schouderbreedte en voetmaat op onze 2D Body Analyzer. Op basis van die statistieken, ons unieke algoritme, uw voorkeuren en onze ervaring met het voltooien van meer dan 1,5 miljoen van die metingen, bieden we u vervolgens een volledig fietsdiagram van uw voorgestelde fietsopstelling. Het neemt al het giswerk uit uw fietsafstelling en kan worden gebruikt om uw positie op een huidige fiets te optimaliseren of de aankoop van een nieuwe te begeleiden om ervoor te zorgen dat u de juiste maat en afstelling krijgt voor uw vereisten.

Na een bikefit is het natuurlijk essentieel dat je fiets wordt afgesteld volgens het advies dat uit de bikefit volgt. Onze Bike Adjuster kan dit met laserprecisie omdat hij vertrouwt op precieze XY-coördinaten ten opzichte van de trapas, zodat uw positie precies kan worden gerepliceerd tussen fietsen, ongeacht de verschillende geometrie die fietsen kunnen hebben.

Afstelling Schoenplaatjes

Een goede fietshouding begint bij de juiste positionering van de voeten op de pedalen en het is daarom uitermate belangrijk dat de schoenplaatjes goed afgesteld zijn zodat de voeten op de meest natuurlijke, efficiënte en comfortabele manier om de pedalen kunnen bewegen.

Bij de aanschaf van nieuwe schoenen of het vervangen van je schoenplaatjes is het daarom van groot belang dat de schoenplaatjes goed afgesteld zijn zodat je voet niet te ver naar voren of naar achteren op het pedaal komt en je voet niet in een onnatuurlijke positie wordt geforceerd tijdens het fietsen.

Als u uw schoenplaatjes laat monteren door een getrainde medewerker met onze schoenplaatjesafsteller, krijgt u minder wrijving, meer comfort en een verbeterde krachtoverbrenging.

Zadelmeting

 

Onze Saddle Selector meet nauwkeurig uw zitbeenbreedte en combineert dit met uw flexibiliteit en voorkeurshouding om het meest geschikte zadel te adviseren. Door het juiste zadel voor u te gebruiken, verkleint u de kans op zadelpijn, pijn of blessures, terwijl u ook efficiënter kunt trappen.

Bij aankoop van een nieuwe fiets  is de Premium Bikefitting meting en afstelling fiets (waarde € 89,00) gratis.

 

Bike fitting Basic Premium Bike fitting
€55,00 € 89,00
 Intakegesprek Intakegesprek
 Statische Bikefitting Statische Bikefitting 
 Verwerken Meetgegevens  Verwerken Meetgegevens  
 Rapportage   Rapportage
   Afstellen fiets
   Afstelling schoenplaatjes

Maak gelijk een afspraak 0594641392 of via info@hiemstrafietsen.nl    Meer informatie https://www.bikefitting.com


 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-18.00
Zaterdag:  9.00-16.00
Zondag:  Gesloten
 
Van Dinsdag t/m Vrijdag lunchen wij tussen 12.00 en 13.00 .


Contactgegevens

Facebook