Sportmassage

ONDERHOUD VAN DE SPIEREN

Je bent gezond, actief  en fit  en je zorgt graag zo goed mogelijk voor jezelf. Daar maak je regelmatig tijd en energie voor vrij en dat bevalt je prima.

En toch, loop je soms rond met een lijf wat niet helemaal wil meewerken of met een blessure? Ben je er wel klaar mee en is het tijd voor verandering?  Een massage is  een aangename toevoeging en een ontspannend moment voor jezelf. 

Door middel van vragen over o.a. je medische en sportverleden krijgen we een beeld van je lichamelijke gezondheid. Bij de inspectie wordt er  gekeken naar de verhoudingen van het lichaam, of er scheefstanden in de gewrichten zijn. Daarna  doen we functietesten en  onderzoek naar de aangegeven plekken. Met al deze informatie maken wij een plan van aanpak . 

Wanneer je herstellende bent van een blessure kan het zijn dat je al uitbehandeld bent door een arts of fysiotherapeut. Vaak is het dan nog niet mogelijk om volledig op je oude niveau te gaan sporten en of bewegen. In dat geval is het goed om bij een sportmasseur langs te komen.

Het draait bij een sportmassage met name om preventief onderhoud van de spieren. Dit kan door middel van een activerende of ontspannende massage. Sportmassage helpt om na een inspanning vocht en afvalstoffen in de spieren af te voeren. Hierdoor wordt de kans op blessures verkleind en het herstel bespoedigd (minder kans op spierpijn/vermoeidheid). Sportmassage kan ook vlak voor een inspanning. De stimulerende massage verbeterd de doorbloeding en de spieren worden voorbereid op de inspanning die geleverd zal gaan worden. Een massage is kortom geschikt voor iedere sporter, maar ook zeker voor de niet-sporter. In het dagelijks leven kan er namelijk ook teveel van de spieren gevergd worden, bijvoorbeeld wanneer er lang in dezelfde houding gewerkt wordt. 

                                                                Mijn naam is Josita. Ik heb mijn diploma voor Sportmassage en verzorging gevolgd bij Sportmassage Opleiding in Groningen. En nu in de winkel een eigen praktijkruimte ingericht.

Prijzen: 30 min €27,50 45min €40,00  Strippenkaart 5x 30min  €115,00

   Voor een Massage maar ook voor sportverzorging, tapen, bandageren, medical taping en een bikefitting kunt bij mij terecht.  Voor een afspraak kun je een app sturen naar 0651699376 of bellen met 0594641392. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-18.00
Zaterdag:  9.00-16.00
Zondag:  Gesloten
 
Van Dinsdag t/m Vrijdag lunchen wij tussen 12.00 en 13.00 .


Contactgegevens

Facebook