Koga Stadsfiets

Koga Venya 4.0 8 versnellingen met V-brake (en cantilever) met hydraulische bediening


Plan een proefrit in! Neem contact op
De Koga Venya 4.0 2021 is een stadsfiets die voorzien is van alle gemak en waarmee je zorgeloos opweg kan. Deze fiets is perfect voor iedereen die hem gebruikt als woon-werkverkeer, of om even een boodschap in de stad op te halen. Het is een strakke fiets en ook goed af te stellen naar jou rij-eigenschappen.

De Koga Venya 4.0 2021 is een fiets die weinig onderhoud nodig heeft. Dit komt door de Gates CDN riemaandrijving, hierdoor heb je geen geluid tijdens het fietsen en hoef je niks te smeren. Daarnaast heb je de beschikking over 8 versnellingen in de vorm van een naafversnelling, de Shimano Nexus Premium. Hiermee heb je altijd de juiste versnelling en heb je soepele schakelprestaties. Ook de naafversnelling is onderhoudsarm. De Koga Venya 4.0 biedt veel comfort dit dankzij de Feathershock voorvork met een veerweg van 30mm zo heb je minder last van hobbels en door de toevoeging van de verende zadelpen heb je nog meer comfort tijdens de rit. De fiets is verder voorzien van alle gemakken, zoals spatborden, een bagagedrager, verlichting dat via de naafdynamo aan stroom komt en een standaard. Met deze fiets kan je compleet op weg.

De Koga Venya 4.0 2021 is een perfecte fiets voor iedereen die graag een mooie en hoogwaardige stadsfiets heeft. Dankzij de onderhoudsarme aandrijflijn en de vele mate van comfort weet je zeker dat je goed zit tijdens de rit door het dorp of in de stad. De hydraulische velgremmen van Magura zorgen ervoor dat je op tijd stil komt te staan en houden het gewicht relatief laag. De Koga Venya 4.0 2021 is een betrouwbare fiets waar je jaren plezier van zult hebben.

1.649,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
KOGA B.V.
http://www.koga.com


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf 164,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Dealer van:
ENRA Verzekeringen

Garantie:
24 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30 - 18:00 uur
Woensdag:  08:30 - 18:00 uur
Donderdag:  08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:  08:30 - 18.00 uur
Zaterdag:  09.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Dinsdag t/m Vrijdags zijn wij van 12.00 tot 13.00 gesloten.


Contactgegevens

Facebook


Onze fietsmerken

De Rosa
Gazelle
Koga
Niner
Wilier