• Ben jij voorbereid op de donkere dagen,  laat de gratis verlichtings check doen.

Ben jij voorbereid op de donkere dagen, laat de gratis verlichtings check doen.

Donkere dagen in aantocht. Ben jij voorbereid? Ga voor de gratis check.

Valt het je ook op dat fietsers slecht verlicht of zelfs onverlicht over straat gaan? Nu de dagen weer korter worden willen wij daar samen met jou iets aan doen. We lanceren in de maand oktober De Grote Verlichtingscheck. Aan de hand van een gratis speciale checklist controleren wij je verlichting en geven je advies. Onderdelen vervangen of niet, dat overleggen we samen.

Wist je dat ....scholieren een belangrijke doelgroep zijn voor deze fietsverlichtingscheck? Ruim 90% van de Nederlandse tieners (13 tot en met 17 jaar) geeft namelijk aan fietsverlichting belangrijk te vinden. In de praktijk blijkt echter dat slechts de helft van de fietsende jongeren onder de 18 jaar ’s winters met werkend voor- en achterlicht rijdt.

Fietsers met een functionerende voor- en achterlamp lopen 17% minder kans op een ongeval bij duisternis. Circa 90% van de ouders zegt hun kinderen niet van huis te laten gaan zonder de juiste fietsverlichting .

.Aan de hand van een gratis speciale checklist controleren wij je verlichting en geven je advies. Onderdelen vervangen of niet, dat overleggen we samen.


Reacties

Note: HTML is not translated!