Service

Wij staan voor onze  service en kwaliteit.

 Dat betekent dat je bij de aankoop van een fiets zeker weet dat deze met zorg rijklaar is gemaakt,     de 1ste servicebeurt gratis is en de 2 de servicebeurt met voordeel ,  je met bodyscan kan worden opgemeten  zodat je zeker weet dat de fiets op je eigen maten is afgesteld. Tevens heb je  recht op een gratis leenfiets. Alle garantie voor onderdelen etc, regelen wij voor je met onze leveranciers.
( Ook bestaat de mogelijkheid om je fiets bij je op te halen en thuisbezorgen bij reparatie)                                                                                                                               


Fiets op maat door professioneel Bodyscan systeem!

Bij het berijden van een fiets is de maatvoering zeer belangrijk, daarom kan bij ons iedereen opgemeten worden en stellen wij uw fiets op uw lichaam af!

Voor de beste houding en prestaties op de fiets.

Wij kunnen u bij lichaamsklachten zoals, rugklachten, nekklachten enz. adviseren, met de meting deze klachten laten verdwijnen of verminderen!

Door een fiets die compleet is afgesteld op uw lichaam voelt u zich prettiger op uw fiets. En kunt u de maximale prestatie uit uw lichaam en fiets halen!

De prijs van de Bodyscan meting+afstellen van de fiets bedraagt:  € 55,-*  ( Alleen meting € 30,00)   Als er onderdelen moeten worden vervangen worden deze apart berekend.

*Bij aankoop van een nieuwe fiets is deze meting gratis   .