Niner Mountainbike

Niner RKT 9 RDO Carbon met Schijfrem met hydraulische bediening


Plan een proefrit in! Neem contact op
De volgeveerde fiets is aan een opmars bezig in onze contreien. Zo'n bike is tegenwoordig licht en efficiënt genoeg en laat je toe om eens wat verder te kijken dan de platgetreden paden. Dat is exact wat we deden met deze Niner RKT 9 RDO. De RKT 9 RDO - vrij vertaald Rocket, Race Day Optimized - wordt een pure competitiemachine waarmee naar de hoogste trede in XC-wedstrijden en marathons zal worden gestreden.De RKT 9 RDO is gebouwd rond een carbon-frame met de van de Niner Jet en RIP bekende CVA-ophanging. Dat staat voor Constantly Varying Arc, een volgens Niner specifiek voor 29"-fullies ontworpen veersysteem dat efficiënt blijft doorheen de hele range aan versnellingen.
90 millimeter veerweg moet volstaan voor de RKT. Op vlak van geometrie voor 29"-bikes hoef je Niner al lang niets meer te leren; lage standover-height, korte (439 millimeter) chainstays, 71° balhoofhoek, ... de RKT tekent voor snelle respons. Goed nieuws voor de racers: in het frame is ruimte voor twee bidonhouders. Het frame is klaar voor banden tot 2.4" en stelt het met Boost 148 achteraan. De RKT 9 RDO is te krijgen in  twee kleuren:  Orange en zwart/groen

€ 4.095,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Niner Bikes
http://www.ninerbikes.com


Dealer van:
ENRA Verzekeringen

Garantie:
12 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30 - 18:00 uur
Woensdag:  08:30 - 18:00 uur
Donderdag:  08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:  08:30 - 18:00 uur
Zaterdag:  09:30 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Dinsdag t/m Vrijdags zijn wij van 12.00 tot 13.00 gesloten.


Contactgegevens

Facebook


Onze fietsmerken

De Rosa
Gazelle
Koga
Niner
Wilier