Niner Racefiets

Niner Gravel RLT 9Alu 20 versnellingen met Schijfrem met kabelbediening


Plan een proefrit in! Neem contact op
Voor iedereen die opzoek is naar de hoogste kwaliteit moet zeker de collectie van NINER eens goed bekijken. Dit kleine en specialistische Amerikaanse bedrijf doet namelijk geen concessies in haar ontwerpen. De frames zijn extreem goed doordacht en boodevol met slimme NINER specificaties. De designs zijn direct herkenbaar en geen andere fiets rijdt zoals een NINER.
Met de RLT 9 ALU begeeft NINER zich op een nieuw terrein: namelijk de Gravel Racers. Het ziet er in eerste instantie uit als een racefiets, maar heeft ook wel degelijk de nodige offroad capaciteiten. De RLT nodigt je uit om van de gebaande paden af te wijken. Naar keuze monteer je een smalle race band of een brede cross band, het kan allemaal. Ook zitten er nokjes op het frame om dragers, bidons etc te monteren waardoor hij ook geschikt is voor Bike Pakking. Deze  RLT 9 2 Star Kit is  in aluminium uitvoering. Shimano GRX 400  Wielen Niner CX alloy  Crankset  Shimano Tiagra 50/34  Cassette Shimano 11-34T  Stem Niner  Handelbar Easton EA50 AX  Seatpost Niner RDO saddle Niner Custom  Banden G-One Evo SS  .  ( Met bikefitting.com stellen wij de fiets  op jouw persoonlijk af)
                       

2.310,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Niner Bikes
http://www.ninerbikes.com


Dealer van:
ENRA Verzekeringen

Garantie:
12 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30 - 18:00 uur
Woensdag:  08:30 - 18:00 uur
Donderdag:  08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:  08:30 - 18.00 uur
Zaterdag:  09.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Dinsdag t/m Vrijdags zijn wij van 12.00 tot 13.00 gesloten.


Contactgegevens

Facebook


Onze fietsmerken

De Rosa
Gazelle
Koga
Niner
Wilier