Niner Racefiets

Niner Gravel RLT 9 Alu 20 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening


Neem contact met ons op over deze fiets
Voor iedereen die opzoek is naar de hoogste kwaliteit moet zeker de collectie van NINER eens goed bekijken. Dit kleine en specialistische Amerikaanse bedrijf doet namelijk geen concessies in haar ontwerpen. De frames zijn extreem goed doordacht en boodevol met slimme NINER specificaties. De designs zijn direct herkenbaar en geen andere fiets rijdt zoals een NINER.
Met de RLT 9 ALU begeeft NINER zich op een nieuw terrein: namelijk de Gravel Racers. Het ziet er in eerste instantie uit als een racefiets, maar heeft ook wel degelijk de nodige offroad capaciteiten. De RLT nodigt je uit om van de gebaande paden af te wijken. Naar keuze monteer je een smalle race band of een brede cross band, het kan allemaal. Ook zitten er nokjes op het frame om dragers, bidons etc te monteren waardoor hij ook geschikt is voor Bike Pakking. Deze  RLT 9 2 Star Kit is  in aluminium uitvoering. Shimano GRX 400  Wielen Niner CX alloy  Crankset  Shimano Tiagra 50/34  Cassette Shimano 11-34T  Stem Niner  Handelbar Easton EA50 AX  Seatpost Niner RDO saddle Niner Vision wielset met Vittoria banden.  ( Met bikefitting.com stellen wij de fiets  op jouw persoonlijk af)
                       

€ 2.800,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Niner Bikes
http://www.ninerbikes.com


Aangesloten bij:
Lease A Bike
NFP Fietsplan

Dealer van:
ENRA Verzekeringen

Garantie:
24 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-18.00
Zaterdag:  9.00-15.30 ( Koningsdag gesloten)
Zondag:  Gesloten
 
Van Dinsdag t/m Vrijdag lunchen wij tussen 12.00 en 13.00 .
Wij zijn gesloten op 27 April ( Koningsdag) en 18 Mei


Contactgegevens

Facebook


Onze fietsmerken

Gazelle
Koga
Wilier