Gazelle Elektrische fiets

Gazelle Paris C7 Hmb 7 versnellingen met Velgrem (caliper) met hydraulische bediening


Plan een proefrit in! Neem contact op
Voor de nieuwe Paris C7 HMB hebben de ontwerpers van Gazelle de e-bike teruggebracht tot de essentie: een stijf frame en een soepele motor.

Het resultaat is een bijzonder comfortabele fiets met Bosch Active Line middenmotor en lage instap. De accu heeft een capaciteit van 300 Wh (36 Volt - 8 Ah).  Boven het achterwiel bevindt zich de accu. De accu is eenvoudig uitneembaar, dat is handig als je de fiets op de fietsdrager moet plaatsen. Een ander gemak hiervan is dat je vrij bent om de accu op te laden waar je wilt. Je haalt de accu uit de fiets, loopt naar ieder willekeurig stopcontact . Een uitneembare accu is ook ideaal voor in de winter. Want een accu laad je het best op bij kamertemperatuur.  De "Walk Assist" functie, waarmee dit model is uitgevoerd, helpt je wanneer je de fiets aan de hand meeneemt. De elektromotor zal dan het zware werk doen wat vooral handig is als de fiets zwaar beladen is of als je heuveltje op moet met de hand.                                                                                                        De fiets wordt geleverd met een 300 Wh accu, wil je meer kilometers maken dan  kies je zelf de accucapaciteit ( meerprijs) . Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij geven standaard een gratis 1ste servicebeurt  en bij een 2 de beurt  extra  korting.

1.999,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Koninklijke Gazelle N.V.
https://www.gazelle.nl


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf 150,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Dealer van:
ENRA Verzekeringen

Garantie:
12 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30 - 18:00 uur
Woensdag:  08:30 - 18:00 uur
Donderdag:  08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:  08:30 - 18:00 uur
Zaterdag:  09:30 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Dinsdag t/m Vrijdags zijn wij van 12.00 tot 13.00 gesloten.


Contactgegevens

Facebook


Onze fietsmerken

De Rosa
Gazelle
Koga
Niner
Wilier