LAZER

Fiets Helm Blade + MIPS L


Levertijd:
Artikelnummer:5420078865649

109,95

Meer informatie

De Lazer Blade 2 +  Mips heeft de perfecte combinatie van comfort, uiterlijk, ventilatie en veiligheid.  Door het gebruik van MIPS, de verstevigde onderkant en het inside In-Mold systeem is je hoofd nog beter beschermd. Zijn 22 ventilatiegaten zorgen ervoor  dat je hoofd altijd lekker koel blijft. Het Advanced Rollsys verstelsysteem maakt het zeer eenvoudig om je helm af te stellen. Kortom een echte veilige do-it-all helm voor een zeer scherpe prijs!
Technologie
MIPS Systeem
Het MIPS Systeem bestaat uit een low friction tussenlaag tussen de EPS voering en de padding die voorzien is van elastische bevestigingen. Hierdoor kan de helm bij een val iets bewegen (schuiven en roteren) ten opzichte van het hoofd, zodat de zijdelingse- en rotatiekrachten die bij een val op kunnen treden worden opgevangen. Dit in tegenstelling tot een helm zonder MIPS waarbij alleen de klap opgevangen wordt door een indrukking van de EPS voering.

Inside In-Mold
Hierbij worden verschillende lagen als het ware samen gespoten tot één geheel in plaats van gelijmd. Dit zorgt voor optimale stevigheid zonder dat dit extra gewicht met zich meebrengt.

Rollsys Retention Systeem
Met het Rollsys Retention Systeem van Lazer optimaliseer je de pasvorm van deze helm in één handomdraai. Het geïntegreerde mechanisme omsluit het hoofd volledig. Het kleine tandwiel bovenop, maakt dat de helm ook tijdens de rit eenvoudig bij te stellen is.
Standaard meegeleverd
• Lazer Blade+ MIPS helm
• Gebruikershandleiding
• Extra pad kit
• Bevestigingsstrips voor extra pad kTerug
Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:30 - 18:00 uur
Woensdag:  08:30 - 18:00 uur
Donderdag:  08:30 - 18:00 uur
Vrijdag:  08:30 - 18:00 uur
Zaterdag:  09:30 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Dinsdag t/m Vrijdags zijn wij van 12.00 tot 13.00 gesloten.


Contactgegevens

Facebook